Tarieven en vergoedingen van een sessie bij Therapie Den Bosch

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie voor 60 minuten. Een sessie relatietherapie van 90 minuten kost €150. Voor een afspraak op zaterdag reken ik €20 extra.

Betalen en afzeggen

Je kunt vooraf betalen via mijn bankrekening of contant. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Vergoeding – stem het af met je verzekeraar

De vergoeding die je krijgt is afhankelijk van je aanvullende verzekering en je zorgverzekeraar. Wil je zeker weten hoe het precies zit? Informeer van tevoren bij je zorgverzekeraar.

VGZ

Ik ben aangesloten bij de VGZ. Dit betekent dat sommige zorgverzekeraars mijn behandelingen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk mijn profiel van Metacontact op de VGZ website voor meer informatie.

Contact

Als je nog vragen hebt over de kosten of de tarieven die ik hanteer: neem gerust telefonisch contact op via 073 – 20 32 042 of vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking.