Therapie Den Bosch

Over mijzelf

Mensen willen helpen zit in mijn bloed

Mijn vader was huisarts en ik kan me niet anders herinneren dan dat ik ook in de hulpverlening wilde. Ik was erg geïnteresseerd in mensen, de verhalen en levens van mensen. En een bijdrage te kunnen leveren in iemands geluk of rijkheid van leven; dat sprak me bijzonder aan.

Werk en leven

Ik studeerde Pedagogiek in Amsterdam en werkte vervolgens als pedagoog met een eigen praktijk in Amsterdam. Na tien jaar bouwde ik mijn werk af om en richtte me volledig op de opvoeding van mijn twee dochters. Ik verloor het contact met het vak niet, integendeel, ik realiseerde me in die jaren dat ik zou floreren in verschillende soorten begeleiding.

Verdieping van kennis

Ik ging opnieuw de schoolbanken in, met onder meer opleidingen tot counselor, oplossingsgericht coach en Solution Focused trainer.

Vanaf 2008 werk ik weer vanuit een eigen praktijk. Cliënten waarderen de rust, energie en het verfrissende perspectief dat ik kan geven.

De laatste jaren werkte ik ook als vrijwilliger bij Stichting EX6. Dat is een telefoondienst voor mensen die een eind aan hun leven willen maken. Ik bied een luisterend oor en sta open voor de suïcidale gedachte van de beller. Ik heb zodoende veel ervaring met suïcidaal gedrag en de effecten op de directe omgeving.

Erover praten helpt.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij gerust of vul het contactformulier in.