Hulp bij huiselijk geweld in Den Bosch

Doorbreek de impasse

Er zijn duizenden redenen om niets te doen. Van goedpraten tot ontkennen; van angst voor escalatie tot angst voor verandering. En er is één – hele goede – reden om wél iets te doen: je gaat hieraan ten onder.

Neem hulp

Hoe overtuigend je ook kunt zijn, hoe groot je angst ook is: als je slachtoffer bent van huiselijk geweld heb je hulp nodig. Je bent in alle gevallen geestelijk aangetast, geïntimideerd, vernederd en klein gehouden. En je kunt ook fysiek of seksueel mishandeld zijn.

Moeilijk te weten wat je wilt

De omgeving die dit in stand houdt is ‘ziekelijk’, je hebt jezelf tekort gedaan, bent misschien ver van jezelf verwijderd of hebt zaken diep verdrongen. De kans is groot dat je moeite hebt te weten wat je wilt, wat je kunt en hoe je verder moet. Waarschijnlijk liggen de zaken nog complexer dan dat; want hoewel de buitenwereld hard en rigoureus is, liggen de zaken voor jou niet zo zwart/wit. Misschien wil je wel zó graag dat het allemaal nooit gebeurt was, dat je jezelf dwingt te wachten en te hopen.

We helpen je concreet en verdiepend

De hulp die ik bied is even concreet, open als oplossingsgericht is. Dat wil zeggen dat we je aan de ene kant helpen de impasse te doorbreken, zodat je de kracht vindt om dicht bij jezelf te blijven en de moeilijke keuzes te maken die je verder kunnen helpen. Terwijl we je aan de andere kant helpen bij het complexe traject van verwerken en opnieuw vinden van jouw leven. Dat laatste is net zo belangrijk als het eerste, je hervindt eigenwaarde, stelt je zelfbeeld bij en leert jezelf in alle schaduwen én licht kennen.

Neem nu contact op

We weten hoe moeilijk het is om er over te beginnen. Hoe vertwijfeld en bang je kunt zijn. We weten ook hoe cliënten die hulp vonden zich achteraf realiseren dat ze te lang gewacht hebben. Neem contact met me op, liever vandaag nog dan morgen.