Depressie behandeling – Therapie Den Bosch

Een depressie put je uit, alles kost moeite. Je slaapt slecht, terwijl je toch echt heel moe bent. En daarnaast voel je je ook nog eens heel, héél alleen. Want somberheid en depressies kunnen een mens ontzettend eenzaam maken.

Beetje bij beetje sluit je de mensen om je heen buiten. Vooral de mensen in je directe omgeving doen er alles aan gedaan om je te helpen. Maar wat ze ook zeggen of doen, jij voelt je er niet beter door. Als je depressief bent heb je ook steeds minder zin om onder de mensen te zijn. Een neerwaartse spiraal die leidt tot eenzaamheid en ongelukkig zijn, dat is waar een stevige depressie voor kan zorgen.

Lichtpuntje

Er is een lichtpuntje. Je weet dan misschien nog niet hoe, en ook al zie je het misschien somber in, je wil dit niet meer. Het moet anders. Je hebt de wilskracht die je nodig hebt om er bovenop te komen altijd al in je gehad. Ik ga je laten zien hoe je hem moet gebruiken.

Jouw kracht vinden

Het gaat erom dat je de wereld om je heen op een andere manier leert bekijken. Als je het juiste perspectief weer hebt, dan volgt daar vanzelf weer plezier in je leven uit. Je moet de kracht vinden de gewone dingen van het leven weer op te pakken. Het zal je misschien verbazen, maar het werkt ook andersom: door de gewone dingen van het leven weer op te pakken krijg je kracht en vanuit die kracht nieuw perspectief.

Gewone zaken als: bewegen, goed eten, uit je bed komen. Je zult merken dat we samen de manier vinden om je uit deze grijze wolk te breken. En dan kan het snel gaan. Ik nodig je graag uit voor een eerste gesprek.

Vertel je verhaal

Herken je jezelf of heb je een vraag over de behandeling van een depressie of therapie? Maak een afspraak of neem direct contact op via 073 – 20 32 042.