Ervaringen van cliënten

Cliënten schreven over hun ervaringen bij mij:

4/5

“Ik heb de begeleiding van Peter als zeer nuttig ervaren. De communicatieoefeningen hebben me vooruit geholpen. Peter is een warme, betrouwbare hulpverlener.”

5/5

“Professionele coach; warme, open en oprechte benaderingswijze. Gericht op (toekomstige) oplossingen”

5/5

“Ben zeer tevreden! Er was gelijk al een klik. Peter is een warme persoonlijkheid en is bijzonder goed in het ontdekken waar het probleem zit. Vertrouwelijke informatie kon ik met een gerust hart kwijt. Het ging mij gemakkelijk af om zaken die ik nooit eerder aan iemand durfde te vertellen op tafel te gooien. Voor psychische ongemakken is humor mijn geheime wapen. Mijn vrees dat Peter door mijn gebruik van humor zou denken dat ik de sessie niet serieus zou nemen is volledig ongegrond gebleken: Hij prikte hier heel gemakkelijk doorheen en gaf mij alle ruimte om door humor zaken te relativeren. Hij is heel oplossingsgericht, en doet er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Ik heb veel aan de sessies gehad. Ik ben sterker en standvastiger geworden. Ik voel me weer waardevol. Heb geleerd om voor mezelf op te komen en grenzen te trekken.”

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij voor een eerste kennismaking. Ik ben benieuwd naar je verhaal en help je graag verder.